Camper-caravanstalling

Bent u op zoek naar een slijtvaste vloer voor uw camper- of caravanstalling? Kies dan niet voor een plavuizen vloer of een vloer met een coating, maar bekijk ons assortiment slijtvaste pvc-vloeren, bestaande uit kliktegels. Niet alleen zorgen de specifieke pvc-eigenschappen van onze vloeren dat uw stallingvloer veilig en hygiënisch is, ook zorgt het pvc voor een gunstig effect op de banden van de caravans, campers en vouwwagens die bij u worden gestald.

Wat zijn de voordelen van een pvc stalling vloer van Bofloor bedrijfsvloeren?

Stallingvloeren waarop men campers en caravans stalt, hebben veel te verduren. De voertuigen worden tijdens het seizoen veelvuldig in- en uitgereden en zijn relatief zwaar, waardoor er veel gewicht rust op bepaalde punten van uw stallingvloer. Een pvc-kliktegelvloer van Bofloor bedrijfsvloeren is gelukkig tegen dit intensieve gebruik en de zware belasting bestand.

Wat de overige voordelen van een pvc-stallingvloer zijn voor u als stallingsbeheerder van campers en caravans?  

De ideale vloer dus voor uw caravanstalling!

Contact - Offerte

 

Kan ik een pvc stallingvloer van Bofloor bedrijfsvloeren zelf leggen?

Ja! In tegenstelling tot een betonnen vloer of plavuizen vloer is een pvc stallingvloer van Bofloor bedrijfsvloeren gemakkelijk te leggen:

Advies op maat

Heeft u een vraag over ons aanbod caravan- en camperstallingvloeren of ontvangt u graag direct een offerte over onze stallingtegels?

Contact - Offerte

Zelf leggen ook mogelijk!

De pvc tegelvloeren van BoFloor zijn ook zeer eenvoudig zelf te bestellen en te leggen. Wij bieden u een compleet assortiment aan tegels passend bij uw toepassing. En zijn er vragen? Dan volstaat 1 telefoontje of mail om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag. Ook tijdens het leggen helpen wij u uit de brand bij eventuele onduidelijkheden. Met onze vele jaren ervaring hebben wij voor elk probleem een oplossing. Die service vinden wij vanzelfsprekend! Bekijk het assortiment nu direct via onderstaande knop!

Bekijk het assortiment

 

Welke vloer is geschikt voor mij

© 2024 Bofloor Bedrijfsvloeren
Website door m&m web-it