Vloer bakkerij of slagerij

Bent u op zoek naar een hygiënische, Haccp gecertificeerde vloer voor uw bakkerij of slagerij? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment pvc-kliktegels voor bakkerijen en slagerijen. Met onze kliktegels laat u gemakkelijk en snel een veilige, antislip vloer voor alle soorten winkels binnen de detailhandel leggen. Dus of het nu gaat om een vloer voor een bakkerij, een slagerij of een kaaswinkel: Bofloor bedrijfsvloeren biedt u de professionele en veilige vloer die bij elke levensmiddelenwinkel past.

Contact - Offerte

Waarom kiezen voor een vloer van Bofloor bedrijfsvloeren?

Vloeren in winkels dienen te voldoen aan strenge eisen, vooral wanneer er gewerkt wordt met verse producten als vlees, kaas en brood. Bofloor bedrijfsvloeren zijn bekend met deze eisen binnen de detailhandel en bieden u dan ook vloeren die hieraan voldoen. Alle bedrijfsvloeren van Bofloor, bestaande uit pvc-kliktegels, zijn hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, zodat uw vloer en winkel schoon blijft.   

Daarnaast heeft een pvc-vloer nog meer voordelen, zoals:

Voor welke winkels is de Bofloor winkelvloer toepasbaar?  

De pvc kliktegels van Bofloor bedrijfsvloeren kunnen in elke winkel waar wordt gewerkt met levensmiddelen worden toegepast. Denk hierbij aan:

Advies op maat

Heeft u een vraag over ons aanbod pvc tegels of ontvangt u graag direct een offerte van onze vloeren voor bakkerijen en slagerijen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Contact - Offerte

Zelf leggen ook mogelijk!

De pvc tegelvloeren van BoFloor zijn ook zeer eenvoudig zelf te bestellen en te leggen. Wij bieden u een compleet assortiment aan tegels passend bij uw toepassing. En zijn er vragen? Dan volstaat 1 telefoontje of mail om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag. Ook tijdens het leggen helpen wij u uit de brand bij eventuele onduidelijkheden. Met onze vele jaren ervaring hebben wij voor elk probleem een oplossing. Die service vinden wij vanzelfsprekend! Bekijk het assortiment nu direct via onderstaande knop!

Winkelvloeren assortiment

 

Welke vloer is geschikt voor mij

© 2024 Bofloor Bedrijfsvloeren
Website door m&m web-it