Galerijvloeren

Bent u als beheerder of wooncorporatie op zoek naar een galerijvloer voor flatgebouwen of appartementencomplexen? Dan bent u bij Bofloor bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Bekijk direct ons gehele galerijvloeren assortiment, waarbij u keuze heeft uit verschillende kleuren, patronen en materialen. En welke pvc-galerijtegel u ook kiest: alle Bofloor tegels zijn antislip, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Een mooie en duurzame toevoeging aan elke galerij dus.

Waarom kiezen voor een pvc vloer op de galerij?

Vuile, beschadigde of gladde galerijvloeren zijn niet uitnodigend en zelfs gevaarlijk. Een galerijvloer van pvc-tegels van Bofloor lost deze problemen gemakkelijk op en is daarnaast ook nog eens hartstikke mooi. Onze galerijtegels zijn:

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de galerijtegels een duurzame alternatief zijn voor onder andere vlonders, grastapijt, plavuizen, rubber tegels, coatings of betonverf.

Offerte op maat aanvragen

Een nieuwe galerijvloer van Bofloor is snel gelegd

Na het uitzoeken van een kleur en patroon, worden de kliktegels op de galerij snel en eenvoudig gelegd. De kunststof antisliptegels hebben een klikverbinding zodat de galerijtegels eenvoudig met een rubberen hamer in elkaar getikt worden.
De galerijvloer wordt niet verlijmd, hoeft dus niet te drogen en kan na het leggen meteen weer in gebruik genomen worden. De bewoners van uw appartementencomplex of flatgebouw kunnen direct na het leggen van de nieuwe galerijvloer genieten.

En wilt u op een later moment de galerijvloer (deels) vervangen om een eigentijdse look te creëren of als onderdeel van een renovatie? Dan haalt u de  tegels gewoon weer uit elkaar. Het vervangen (of deels repareren) van een vloer is nog nooit zo simpel geweest.

Waarvoor kan ik de  tegels van Bofloor vloeren nog meer gebruiken?

Behalve als eigentijdse galerijtegels zijn deze kliktegels ook uitermate geschikt voor:

Advies op maat

Heeft u een vraag over ons aanbod klik-tegels voor galerijen of ontvang u graag een offerte voor een galerijvloer?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact - Offerte

Zelf leggen ook mogelijk!

De klik-tegelvloeren van BoFloor zijn ook zeer eenvoudig zelf te bestellen en te leggen. Wij bieden u een compleet assortiment aan tegels passend bij uw toepassing. En zijn er vragen? Dan volstaat 1 telefoontje of mail om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag. Ook tijdens het leggen helpen wij u uit de brand bij eventuele onduidelijkheden. Met onze vele jaren ervaring hebben wij voor elk probleem een oplossing. Die service vinden wij vanzelfsprekend! Bekijk het assortiment nu direct via onderstaande knop!

Galerijvloeren assortiment

 

Welke vloer is geschikt voor mij

© 2024 Bofloor Bedrijfsvloeren
Website door m&m web-it