Evenementen vloer

Vindt er binnenkort een evenement, rommelmarkt of feest plaats in uw sporthal of op uw grasveld? Dan wilt u natuurlijk niet dat uw sporthalvloer beschadigd raakt of smerig wordt. Gelukkig is dit probleem makkelijk en snel te voorkomen door uw vloer af te dekken met een tijdelijke beschermvloer van Bofloor bedrijfsvloeren. Dankzij de pvc klikvloer is uw sporthalvloer zo omgetoverd tot een evenementenvloer waardoor uw sporthalof terrein is beschermd tegen beschadigingen en vuil.

Gemakkelijk een tweede vloer leggen

De levenementtegels van Bofloor bedrijfsvloeren kunnen snel een eenvoudig worden gelegd, zodat uw vloer in mum van tijd is afgedekt voor het evenement dat plaats gaat vinden in uw sporthal. Of het nu een groot feest, een festival, een examen of een braderie is: met de pvc sporthalvloeren van Bofloor kunt u uw gasten met een gerust hart ontvangen.

En is het evenement afgelopen? Dan is de vloer zo weer opgeruimd en kan er direct weer gesport worden. De kliktegels worden namelijk niet verlijmd aan de ondergrond en laten geen sporen achter.

Gratis offerte 

De voordelen van Bofloor evenementenvloeren

De pvc kliktegels van Bofloor bedrijfsvloeren kunnen praktisch alles aan, waardoor ze de ideale bescherming zijn voor uw vloeren, wanden, ramen en eventuele trappen tijdens drukbezochte evenementen als concerten, braderieën en feesten. 

Geschikt voor uw situatie? Contact

Voor welke onderdelen van uw evenement worden de Bofloor tegels  gebruikt?

De afdektegels van Bofloor bedrijfsvloeren zijn multi-inzetbaar tijdens het evenement. Zo worden onze pvc-tegels gebruikt als:

Zoals u ziet zijn onze evenementenkliktegels overal voor inzetbaar, zodat u en de bezoekers van uw evenement onbezorgd en grenzeloos kunnen genieten.

Vragen over een vloer voor uw evenement? 

Heeft u een vraag over ons aanbod evenemententegels of ontvangt u graag direct een offerte van onze pvc evenementenvloer?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Gratis offerte  Contact

Zelf leggen ook mogelijk!

De pvc tegelvloeren van BoFloor zijn ook zeer eenvoudig te bestellen en zelf te leggen. Wij bieden u een compleet assortiment aan tegels passend bij uw toepassing. En zijn er vragen? Dan volstaat 1 telefoontje of mail om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag. Ook tijdens het leggen helpen wij u uit de brand bij eventuele onduidelijkheden. Met onze vele jaren ervaring hebben wij voor elk probleem een oplossing. Die service vinden wij vanzelfsprekend! Bekijk het assortiment nu direct via onderstaande knop!

Evenementen vloeren assortiment

Welke vloer is geschikt voor mij

© 2024 Bofloor Bedrijfsvloeren
Website door m&m web-it