Hotelvloeren

Bent u op zoek naar een hotelvloer die warm aan de voeten is, maar wel gemakkelijk te reinigen is en er professioneel uitziet? Kies dan voor ons uitgebreide assortiment pvc-kliktegels voor hotelvloeren. Met onze hotelkliktegels laat u gemakkelijk en snel een veilige, antislip vloer voor alle soorten hotelkamers leggen.

Offerte

Waarom kiezen voor een hotelvloer van Bofloor?

Vloeren binnen de hotelbranche dienen te voldoen aan bepaalde eisen om veiligheid voor uw gasten te kunnen garanderen, maar ook het werk van schoonmakend personeel te bespoedigen. Tijd is immers geld in de hotelbranche. Bofloor begrijpt dit en biedt u dan ook een breed assortiment geschikte tegels. Goed schoon te houden, gemakkelijk te vervangen indien dat wenselijk is en bieden u een warme, maar strakke uitstraling. 

Daarnaast heeft een pvc-hotelvloer nog meer voordelen, zoals:

Contact

Welke hotelvloer van Bofloor kiest u?

Naast de eigenschappen van de pvc-kliktegels voor hotelvloeren waardoor uw vloer langer schoon en mooi blijft, heeft een pvc-hotelvloer van Bofloor ook een professionele uitstraling.

Door verschillende kleuren vloertegels van Bofloor onderling te combineren, kunt u bepaalde gebieden binnen de hotelkamer of lobby een hele eigentijdse look geven. Dankzij de speciale afwerkranden kunnen de hotelvloertegels ook als eiland in een ruimte gelegd worden. Leuk voor een speels effect of om bepaalde gebieden extra te accentueren.

Een nieuwe hotelvloer van Bofloor is snel gelegd

Na het uitzoeken van een kleur, structuur en patroon, worden de pvc hotelvloertegels snel en eenvoudig gelegd. U en uw hotelgasten ondervinden hier nauwelijks hinder van. De tegels hebben een klikverbinding zodat eenvoudig in elkaar getikt worden. De hotelvloer wordt niet verlijmd, hoeft dus niet te drogen, stinkt niet en kan na het leggen meteen weer in gebruik genomen worden. Binnen no-time kunnen uw hotelgasten genieten van de gerenoveerde hotelvloer.  

En wilt u op een later moment de hotelvloer (deels) vervangen om een eigentijdse look te creëren of als onderdeel van een renovatie? Dan haalt u de pvc tegels gewoon weer uit elkaar. Het vervangen (of deels repareren) van een hotelvloer is nog nooit zo simpel geweest.

Meer weten? 

Heeft u een vraag over ons aanbod pvc hotelvloer tegels of ontvangt u graag direct een offerte van onze hotelvloeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan! 

Contact - Offerte

Zelf leggen ook mogelijk!

De pvc tegelvloeren van BoFloor zijn ook zeer eenvoudig te bestellen en in eigen beheer te leggen. Wij bieden u een compleet assortiment aan tegels passend bij uw toepassing. En zijn er vragen? Dan volstaat 1 telefoontje of mail om een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag. Ook tijdens het leggen helpen wij u uit de brand bij eventuele onduidelijkheden. Met onze vele jaren ervaring hebben wij voor elk probleem een oplossing. Die service vinden wij vanzelfsprekend! Bekijk het assortiment nu direct via onderstaande knop!

Hotelkeuken vloeren assortiment

Welke vloer is geschikt voor mij

PVC tegel BoFix de Luxe

PVC tegel BoFix de Luxe
 • Natuursteen & betonlook
 • Grootformaat 610x610 mm
 • In eigen beheer te plaatsen
 • Geluidsisolerend

PVC Kliktegel BoTile

PVC Kliktegel BoTile
 • Professionele Natuursteen of Hout look
 • Snel zelf legbaar
 • Verhuisbaar
 • Zeer duurzaam door dikke slijtlaag
 • Gratis verzending

PVC Kliktegel BoSiwent

PVC Kliktegel BoSiwent
 • Moderne design-, vintage- of betonlook
 • Snel zelf te leggen
 • Verhuisbaar
 • Duurzaam door dikke slijtlaag
 • Gratis verzending
© 2024 Bofloor Bedrijfsvloeren
Website door m&m web-it